TRIPLEX LIQUID 100 – Szintetikus csiszoló folyadék

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

triplex-liquid-100-szintetikus-csiszolo-folyadek-ipari-chemicoA TRIPLEX LIQUID 100 vízzel hígítható folyadék, köszörülési és csiszolási műveletekhez. Használható bármilyen köszörű- és csiszológéphez. Megvédi a munkadarabot a hőtől és növeli a szerszám élettartamát. A speciális fejlesztés eredménye, hogy habzásmentes és átlátszó, így a munkafolyamatok mindig jól nyomon követhetőek. A legprecízebb megmunkálási folyamatok elvégzésére is tökéletesen alkalmas. A megnövelt lubricitás lehetővé teszi, hogy a folyadékot keményebb fémek, ötvözetek megmunkálásánál is kiváló eredménnyel alkalmazhassuk.

A TRIPLEX LIQUID 100 környezetbarát, klór és kénmentes. Nem bomlik, nem büdösödik és könnyű a kezelése. Nátriumnitritet nem tartalmaz. Megakadályozza a korrózió kialakulását a szerszámon, a munkadarabon és a gépen. Használata után a felület könnyen tisztítható és egyszerűen előkészíthető a következő munkafázishoz, pl.: festéshez.

Felhasználási területek:

  • Az ipar minden területén kiválóan használható, ahol speciális köszörülési és csiszolási műveleteket végeznek. Alkalmazható öntött vas, rozsdamentes acél, alumínium, réz-ötvözetek, ólomötvözetek, hőálló ötvözött acél, titán, szerszámacél, C-30-nál keményebb, magasan ötvözött acél, karbonacél és C-30-nál lágyabb ötvözött acél megmunkálására.

Használatának előnyei:

  • Megvédi a munkadarabot a hőtől, növeli a szerszám élettartamát.
  • A megnövelt lubricitás lehetővé teszi a keményebb fémek megmunkálását.
  • Könnyű a kezelése, nem bomlik, és nem büdösödik.
  • Védi a szerszámot és a készterméket is a korróziótól.
  • Használata után a felület könnyen tisztítható.
  • Nem habzik, átlátszó, így nyomon követhető a munkafolyamat.
  • Alkalmas a precízebb megmunkálási folyamatok elvégzésére is.
  • Egyenletes megmunkálási felületet biztosít.

Használati utasítás:

A TRIPLEX LIQUID 100 használata előtt alaposan tisztítsuk és fertőtlenítsük ki a folyadéktároló tartályt. A tisztításhoz és a fertőtlenítéshez javasoljuk a CHEMICO CLEANICE és DISINFACE termékeket. A művelet után öblítsük át tiszta vízzel a rendszert. A csiszoló folyadék hígítási aránya 1:20 – 1:50 között legyen, melynek pontos megválasztása a végzett munka jellegétől és a megmunkálandó anyag fajtájától függ. A megfelelő hígítási arány kiválasztásához kérje munkatársunk segítségét.

Hígíthatóság: 1:20 – 1:50

 

Tagged under: