ISO

Minőségpolitika

A HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft. minőségpolitikájának alapelve szerint garantálja termékei felhasználásának sokrétűségét, minőségük megbízható stabilitását, valamint a vásárlói kiszolgálás páratlan profizmusát.

A cég vezetése a minőség ügyét az egyik legfontosabb feladatának tekinti, és ennek megfelelően minőségorientált vezetői magatartást, vezetési stílust, és gazdálkodást valósít meg. Minőségpolitikánk középpontjában a VEVŐ áll, ezért alapelvünk, hogy termékeink, szolgáltatásaink minősége – azon túlmenően, hogy a vonatkozó törvényeknek, szabványoknak és egyéb hatósági előírásoknak maximálisan megfelelnek – optimálisan elégítsék ki a megrendelőink igényeit.

Mindezek elérését, megfelelően karbantartott eszközállománnyal, felkészült, folyamatosan képzett személyzettel, valamint hatékonyan működő ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabvány előírásait kielégítő, integrált minőség-és környezetirányítási rendszerrel kívánjuk megvalósítani. Minőségi ipari tisztító és karbantartó anyagaink piacra juttatásával kívánjuk elősegíteni, hogy partnereink a lehető legnagyobb értéknövekedést, termelési hatékonyságot és ezáltal erős piaci versenyben is, állandó gazdasági stabilitást érjenek el.

Nagy gondot fordítunk termékeink fejlesztésére, és a választék folyamatos bővítésére, annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit minél szélesebb termékpalettával tudjuk kiszolgálni. Az általunk forgalmazott termékek kizárólag minősített gyártási körülmények között készülnek. Megrendelőink igényeihez igazodva, termékeink megbízhatóságával, a vállalt szállítási határidők pontos betartásával, valamint az egész ország területére kiterjedt üzletkötői hálózat szakértői tevékenységével kívánjuk partnereink számára biztosítani “A legjobb döntés” lehetőségét.

Mészáros Andrea
MIR vezető