Gyártás

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

A HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft. ipari karbantartó, tisztító és fertőtlenítőszerek fejlesztésére, előállítására, forgalmazására és raktározására szakosodott magyar tulajdonú vállalat. Cégünk 2006-os alapítása óta folyamatos, dinamikus fejlődést produkál mind a piacbővítést, mind a fejlesztést illetően, biztosítva ezzel vevőink elégedettségét a konkrét igényeik pontos feltárásával és ezek minőségi kielégítésével.

A gyártórészleg által előállított főbb termékcsoportok a következők:

Gépészeti karbantartó anyagok

Elektromos karbantartó anyagok

Ipari vízkőoldó szerek

Ipari zsíroldó szerek

Formaleválasztó és felületkezelő szerek

Különleges termékek

Tisztító és fertőtlenítő szerek

Személyi higiéniai anyagok

Ökoclean rendszer

Hozzávetőlegesen 150 féle termékből évente több, mint 900 tonna mennyiséget állítunk elő, melyek már Európa hét országába jutnak el a végfelhasználókhoz.

A megalakuláskor megvásárolt épület szükségmegoldás volt, az időközben szűkössé vált raktári kapacitásunkat, a későbbiek során részben pályázati támogatás segítségével növeltük és korszerűsítettük. Kezdettől fogva rendelkeztünk minőségellenőrzési laboratóriummal, melyet a termékfejlesztési igények dinamikus növekedése miatt új berendezésekkel bővítettünk. Az általunk előállított késztermékek mennyisége is jelentősen megnőtt, melynek mozgatása és deponálása megkívánta az erőgéppark fejlesztését, bővítését is.

A többszintű igény kielégítés következtében előállító rendszerünk bonyolultabbá vált és ezzel együtt környezetvédelmi kérdések is felmerültek. A szabályozási fok növelése érdekében az ISO 9001:2009 Minőségirányítási rendszer és az ISO 14001:2004 Környezetközpontú irányítási rendszer bevezetését is megvalósítottuk. 2017 óta az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványokban előírtaknak megfelelően végzi tevékenységét.

Cégünk vevőit elsősorban abból a piaci szegmensből szerzi, amelyek magas minőségi követelményekkel rendelkező termékeket vásárolnak. Ezek a termékek kielégítik a legigényesebb vevők higiéniára, hatékonyságra, gazdaságosságra, egyszerű alkalmazhatóságra, munkavédelemre irányuló követelményeit. Miután a vevők gyorsan és egyszerűen meggyőződhetnek arról, hogy az általunk előállított termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, ezért érdemes azokat folyamatosan használni, így fejlesztéseinkben továbbra is az eddig kijelölt irányt követjük. Ebben a minőségi tartományban piaci részesedésünk Magyarországon 1,0%-ot meghaladó és ezt stabilan tartjuk, azonban rövidtávú céljaink között szerepel, hogy a fejlesztéseket követően ez az arány 1,5%-ra növekedjen.

Legfőbb céljaink az előállított termékeink magas minőségének megtartása mellett, a mennyiség növelése, a megszerzett piaci potenciál megtartása, új piacok megszerzése, új termékek létrehozása saját fejlesztés által, és helyi munkaerő alkalmazásával, a cég infrastruktúrájának bővítésével, a környezetbarát termékarány növelésével, szabályozottságot elősegítő minőség- és környezetirányítási rendszerek működtetésével.Legfőbb céljaink az előállított termékeink magas minőségének megtartása mellett, a mennyiség növelése, a megszerzett piaci potenciál megtartása, új piacok megszerzése, új termékek létrehozása saját fejlesztés által, és helyi munkaerő alkalmazásával, a cég infrastruktúrájának bővítésével, a környezetbarát termékarány növelésével, szabályozottságot elősegítő minőség- és környezetirányítási rendszerek működtetésével.