Értékesítés

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

 

A HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft. 2006. évtől a hazai piacon működő vegyipari vállalat, melynek fő tevékenysége, a speciális ipari karbantartó-, tisztító- és fertőtlenítőszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása, melyet széles felhasználói kör igényel és használ.

Hátterünk lehetővé teszi, hogy mint beszállító, rendkívüli stabilitást és megbízhatóságot vagyunk képesek garantálni. Megyei képviseleteink lefedik az ország teljes területét, így jelzésére rövid határidőn belül, gyors segítséget tudunk nyújtani.

Több, mint 150 különböző termékkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyek a higiénia, az ipari zsírtalanítás, az elektronikai és a gépészeti karbantartás, a rögzítés-technika területén váltak méltán népszerűvé. Termékeink a magas minőségi követelmények mellett, a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek. Ez abban segíti a munkánkat, hogy az Önök részére könnyen, személyre szabott technológiai megoldást biztosítsunk.

Feladatunk, elsősorban a végfelhasználók minél magasabb szintű kiszolgálása, de a szolgáltatói szektorban is eredményesen tevékenykedünk. Ügyfeleinknek a legkülönbözőbb karbantartási és higiéniai problémáira keresünk egyszerű, gazdaságos és hatékony megoldásokat, melyben nagy segítségünkre van az országosan működő magas szakmai képzettségű területi képviselői hálózatunk. Partnereinkkel napi kapcsolatban állunk, így a legrövidebb idő alatt tudunk reagálni a felmerülő kérdéseikre, és cégük adottságainak figyelembevétele mellett kínáljuk nekik a legoptimálisabb megoldásokat.

Cégünk hitvallása, hogy a vevői elégedettség viszi előre az üzletet. Éppen ezért helyezünk nagy hangsúlyt “a magas minőségű, környezetbarát anyagot, tisztességes áron” piaci elv mellett, munkatársaink folyamatos képzésére, melyet a 2008. évben bevezetett és tanúsíttatott ISO 9001:2008 és az ISO 14001:2004 szabvány szerinti, integrált minőség-és környezetirányítási rendszer is biztosít.

Önnek lehetősége van szakértő segítséggel egybekötött, díjmentes próbára, amely biztosítja Önt a felől, hogy a kiválasztott termék, az ön egyedi igényeinek és feltételeinek megfeleljen.

A legoptimálisabb szállítási feltételek teljesítése érdekében, saját és megbízott fuvarozó társaság igénybe vételével dolgozunk.