CHEMICO KÉZTISZTÍTÓ – Kéztisztító koncentrátum

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

chemico-keztisztito-folyekony-szappan-szennyezodes-oldo-keztisztito-ipari-chemico-5lA CHEMICO KÉZTISZTÍTÓ koncentrátum, hatásosan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről. Hatékony a zsír, olaj, korom, szénpor és egyéb ipari szennyeződésekkel szemben. Erős tisztító hatása mellett mégis kíméletes a bőrhöz. Eltávolítja és megszünteti a szagokat. A kéztisztítást követően kellemes, friss illata még hosszú ideig érezhető marad. A koncentrátum alkalmas akár a teljes test tisztítására is. A készítmény nem tartalmaz dörzsanyagot vagy oldószert, melyek irritálhatnák a bőrt. Különleges bőrkondicionáló adaléka táplálja, puhítja és védi a bőrt a kiszáradástól. A kéztisztító használata rendkívül gazdaságos, mert vízzel jól hígítható, és még kis mennyiségben is hatékonyan tisztít.

Felhasználási terület:

Az ipar minden területén és közintézményekben is alkalmazható, ahol a kéztisztítás problémát okozhat. Mindenütt javasolt a használata, ahol a dolgozók rendszeresen érintkeznek zsírokkal, olajokkal, tintával, korommal, kátránnyal, ragasztókkal és gyantákkal.

Használatának előnyei:

  • Gazdaságos és hatékony.
  • Tartósan friss, kellemes illatot biztosít.
  • Bőrkondicionáló adalékot tartalmaz.
  • Ápolja, védi a bőrt.

Használati utasítás:

A kéztisztítót száraz vagy nedves kézre is felvihetjük és kb. 1 percig dörzsöljük a bőrbe, fokozott figyelemmel a redőkre, repedésekre és a körömágyakra. Szükség szerint használjunk körömkefét a tökéletes tisztaság érdekében. Ezt követően langyos vízzel öblítsük le a kezünket. A hígítási arány a szennyeződés mértékétől függően 1:3 és 1:5 között javasolt. Folyékony szappanadagoló készülék alkalmazásával, egyszerűen és higiénikusan használható a készítmény.

Hígíthatóság: 1:1 – 1:7

chemico-keztisztito-folyekony-szappan-szennyezodes-oldo-keztisztito-ipari-chemico-20l

Tagged under: