CLEANICE – Ipari zsírtalanító

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

cleanice-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-ipari-chemico-30lA CLEANICE lúgos kémhatású ipari zsírtalanító koncentrátum általános felhasználásra. A készítmény alkalmas a zsír, olaj, korom és fehérjetartalmú szennyeződések gyors és hatékony eltávolítására. Mivel a szennyeződéseket vízben oldhatóvá teszi, ezért vizes öblítéssel minden felületről maradék nélkül eltávolítható anélkül, hogy a felületeket károsítaná. Használható gépi és kézi tisztításra egyaránt. A CLEANICE könnyen habosítható, így ha szükséges, habosító berendezés segítségével is alkalmazhatjuk, mellyel még hatékonyabb és gazdaságosabb felhasználást érhetünk el. A készítmény nem tartalmaz foszfátot és szerves oldószereket. Biológiailag könnyen lebomlik, környezetbarát termék.

Felhasználási területek:

  • Az ipar minden területén kiváló eredménnyel alkalmazható, ahol felületek zsírtalanítása, tisztítása a cél. Használatát javasoljuk füstölőszekrények, ipari gépek, berendezések és minden mosható más felület zsírtalanítása. Továbbá ajánljuk festés előkészítés és zsírtalanítás céljából is, figyelembe véve a termék vizes összetételét.

Használatának előnyei:

  • Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
  • Hatékony és gazdaságos.
  • Univerzális, sokrétű felhasználhatóság jellemzi.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:

A koncentrátumot 1:1 – 1:15 arányban vizes hígításban alkalmazzuk a felületeken lévő szennyeződés mennyiségétől és fajtájától függően. Ragasztás vagy festés előtti zsírtalanítás esetén javasoljuk az 1:5 hígítást. Lehetőség szerint a hígításhoz használt víz hőmérséklete 40°C- 50°C között legyen, mivel ezzel tovább növelhetjük a szer hatásfokát. Külső felületek kézi tisztításánál javasoljuk a különböző űrtartalmú permetező készülékek használatát, a gazdaságos és hatékony munkavégzés érdekében.

Hígíthatóság: 1:1 – 1:20

cleanice-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-ipari-chemico-5l

Tagged under: