TRIPLEX LIQUID 300 – Szintetikus hűtő-kenő folyadék

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

triplex-liquid-300-szintetikus-huto-keno-folyadek-ipari-chemicoA TRIPLEX LIQUID 300 univerzális hűtő-kenő folyadék, mely vízzel hígítható és a hagyományos olajban oldódó hűtőanyagok kiváltására alkalmas. Ideális védelmet biztosít a jelentős igénybevételnek kitett fémipari berendezéseknek, fémmegmunkáló gépeknek. Használható hagyományos, NC és CNC gépekben is, minden fémmegmunkálási művelethez. Megvédi a munkadarabot a hőtől és növeli a szerszám élettartamát. A speciális fejlesztés eredménye, hogy a készítmény habzásmentes és átlátszó, így a munkafolyamatok mindig jól nyomon követhetők. Ezért a precízebb megmunkálási folyamatok elvégzésére is kiválóan alkalmas. A megnövelt lubricitás lehetővé teszi, hogy a folyadékot keményebb fémek megmunkálásánál is jó eredménnyel alkalmazhassuk.

A TRIPLEX LIQUID 300 környezetbarát, nem bomlik, nem büdösödik és könnyű a kezelése. Korróziógátló adalékot tartalmaz! Használata után a felület könnyen tisztítható és egyszerűen előkészíthető a következő munkafázishoz pl.: festéshez.

Felhasználási területek:

  • Az ipar minden területén kiválóan használható, ahol fémmegmunkálási tevékenységet végeznek. Használatát javasoljuk az összes fémmegmunkálási művelet elvégzéséhez. Alkalmazható rozsdamentes acél, öntött vas, alumínium, réz-ötvözetek, ólomötvözetek, hőálló ötvözött acél, titán, szerszámacél, C-30-nál keményebb magasan ötvözött acél, karbonacél, C-30-nál lágyabb ötvözött acél megmunkálására.

Használatának előnyei:

  • Megvédi a munkadarabot a hőtől, növeli a szerszám élettartamát.
  • A megnövelt lubricitás lehetővé teszi a keményebb fémek megmunkálását.
  • Könnyű a kezelése, nem bomlik, és nem büdösödik.
  • Védi a szerszámot és a készterméket is a korróziótól.
  • Használata után a felület könnyen tisztítható.
  • Nem habzik, átlátszó, így nyomon követhető a munkafolyamat.
  • Alkalmas a precízebb megmunkálási folyamatok elvégzésére is.
  • Egyenletes megmunkálási felületet biztosít.

Használati utasítás:

A TRIPLEX LIQUID 300 használata előtt alaposan tisztítsuk és fertőtlenítsük ki a folyadéktároló tartályt. A tisztításhoz javasoljuk a CHEMICO CLEANICE és DISINFACE termékeket. A művelet után öblítsük át tiszta vízzel a rendszert. A hűtő folyadék javasolt hígítása 1:10 és 1:50 között legyen, a végzett munka jellegétől és a megmunkálandó fém anyagától függően. A megfelelő hígítási arány kiválasztásához kérje munkatársunk segítségét.

Hígíthatóság: 1:10 – 1:50

 

Tagged under: