CHEMICO PATAFERTŐTLENÍTŐ

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

chemico-patafertotlenito-szer-ipari-csulok-fertotlenito-apolo-allattenyesztes-baktericid-30lA CHEMICO PATAFERTŐTLENÍTŐ egyszerre tisztítja, fertőtleníti, és erősíti a szarurétegekkel ellátott lábvégeket. Lábfürösztéses kezelések esetén komplex hatóanyag kombinációjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan fertőtlenít, míg a réz és cink sói hozzájárulnak a pata természetes módon történő megerősödéséhez, allantoin és glicerin tartalma pedig elősegíti a kezelés utáni hámszövet regenerálódást. Fertőtlenítő hatását alacsony hőmérsékleten sem veszíti el.

Felhasználás:

Baktericid és yeasticid hatás eléréséhez: 10 C°-tól 2% koncentrációban 5 perc hatásidő. A hatékonyság növelése érdekében ajánlatos a kezelés előtt a lábvégeket a durva szennyeződésektől megszabadítani vagy előfürösztő medencét kialakítani. A lábfürdető oldat magasságát úgy kell megválasztani, hogy a pata a szaruréteg széléig merüljön az oldatba. Elszennyeződése esetén a fürdőt meg kell tisztítani és újratölteni. Ha az állatállományban fertőző lábvég-betegségek fordulnak elő, naponta, de legalább hetente kétszer el kell végezni a kezelést, hogy az állományban a fertőzés továbbterjedését megakadályozzuk. Egészséges állomány esetén a kezelés 1-2 hetente javasolt. Fertőzött állomány esetén, amennyiben egyedi kezelésre van lehetőség, a zuhannyal vagy slaggal történő tiszta vizes lemosás után kézi- vagy háti permetezővel fújjuk a tömény, vagy az 1:1 arányban higított oldatot a csülökre, ill. a csülökhasadékba hátulról felfelé naponta kétszer.

Baktericid és yeasticid hatás eléréséhez 2%-os koncentrációban, 10°C hőmérsékleten alkalmazva, 5 perc hatásidő szükséges.

chemico-patafertotlenito-szer-ipari-csulok-fertotlenito-apolo-allattenyesztes-baktericid-20l

Tagged under: