CRAFT – Habzásmentes ipari zsírtalanítószer

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

craft-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-habzasmentes-gepi-ipari-chemico-30lA CRAFT különleges összeállítású habzásmentes lúgos kémhatású, ipari zsírtalanító koncentrátum. Kiváló eredménnyel használható zárt alkatrészmosókban, ultrahangos fürdőkben, nagynyomású mosóberendezésekben, gőzborotvákban és padlótisztító készülékekben. A készítmény rendkívül hatékony és gazdaságos felhasználást tesz lehetővé jó hígíthatóságának és aktív zsíroldó hatásának köszönhetően. A folyadékban lévő korróziós inhibitorok védik a fém felületeket, filmréteget képeznek, melyek megnehezítik a felületek újra szennyeződését. A felületaktív összetevők biológiailag lebomlanak. A termék nem tartalmaz szerves oldószereket.

Felhasználási területek:

  • Minden olyan területen kiváló eredménnyel használható, ahol zárt rendszerű tisztító, mosóberendezésben alkalmazzuk és a habzás nem kívánatos. Eredményesek lehetünk a padlómosógépekben történő felhasználás esetén, a tehergépjárművek ponyvamosásánál, ipari gépek, berendezések általános tisztításánál, de alkalmazhatjuk különböző alkatrészmosó berendezésekben is.

Használatának előnyei:

  • Gyors, megbízható és könnyű felhasználhatóságot tesz lehetővé.
  • Hatékony és gazdaságos.
  • Sokrétű alkalmazást biztosít.
  • Nem korrozív.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:

A koncentrátumot 1:3 – 1:20 vizes hígításban használjuk a szennyezettség mértékétől és típusától függően. Nagynyomású berendezésekben, akár 1:15 – 1:20 hígítási arány beállításával is eredményesek lehetünk. A zsírtalanítási folyamatot követően javasoljuk a vizes öblítést, hogy a már oldatban lévő szennyeződést maradék nélkül el tudjuk távolítani a felületről. Amennyiben 40°C – 50°C – os vizet használunk a koncentrátum hígításánál, azzal tovább növelhetjük az oldat hatékonyságát! Fontos: Festett felületen történő alkalmazás előtt, végezzünk próbatisztítást!

Hígíthatóság: 1:5 – 1:50

craft-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-habzasmentes-gepi-ipari-chemico-5l

Tagged under: