DISINFACE – Tisztító- fertőtlenítőszer

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

disinface-fertotlenito-tisztito-semleges-ipari-kvaterner-ammonium-so-chemico-5l

A DISINFACE egy semleges kémhatású, tisztító- és fertőtlenítőszer koncentrátum. Erős szennylazító tulajdonságú és széles mikrobiológiai hatásspektrumú készítmény, mely számos baktérium és gomba ellen hatásos, még nagy hígítás és alacsony hőmérséklet esetén is. A termék összetételénél fogva jól habosítható és nem támadja meg a legérzékenyebb felületeket sem. Kiváló eredménnyel alkalmazható elsősorban élelmiszeriparban és egyéb mosható felületek egyfázisú fertőtlenítő tisztítására. A fertőtlenítés után az élelmiszerrel érintkező felületeket minden esetben ivóvíz minőségű vízzel kell öblíteni. PT4 Élelmiszeripari fertőtlenítőszer koncentrátum. Konyhákban, vendéglátóipar, élelmiszer-előállító helyeken felületek, berendezések tisztítására fertőtlenítésére használható. Alkalmazási koncentráció:

Felületek tisztítására: 0,5 % – 5 %

Környezeti hőmérsékleten baktericid hatás elérése: 5%-ban 5 perc hatásidővel, baktericid, fungicid hatás elérése: 5%-ban 30 perc hatásidővel.

Az ORSZÁGOS KÖZEGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT – ORSZÁGOS KÖRNYEZETEGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÓSÁGA – VÍZHIGIÉNÉS OSZTÁLY (ÁNTSZ) által Legionella baktériumokra bevizsgált anyag!

Felhasználási területek:

  • Élelmiszeripar, gyógyszeripar: Felületek fertőtlenítő tisztítását 1-5%-os oldattal végezzük, hatásidő 10-15 perc legyen. Szennyeződésmentes felületek fertőtlenítését 0,1-1%-os oldattal végezzük, öblíteni nem szükséges. Zárt rendszerek fertőtlenítő tisztítását 0,5-2%-os oldattal végezzük, a hatásidő 30-60perc legyen. Penészgomba telepek eltávolítását 1-2%-os oldattal végezzük, javasolt hatásidő 20-30perc. Penészgombatelepek kialakulásának megakadályozására 1-2 hetente 0,1-0,5%-os oldatot juttassunk a felületre, öblíteni nem szükséges.
  • Egészségügy: Rendelők, kórházak, kezelők, műtők felületfertőtlenítésére, padló tisztítására 2-4%-os oldattal használjuk. A tökéletes fertőtlenítés érdekében hagyjuk a szert 10-15 percig hatni. Öblíteni nem szükséges.
  • Víztárolók, medencék: A felületek algamentesítésére használjunk 0,2-1%-os oldatot és hagyjunk 30-60perc hatásidőt a szernek. Az alga kialakulásának megakadályozására 0,01-0,1%-ban a tárolóban lévő vízhez kell keverni.

Használatának előnyei:

  • Rendkívül gazdaságos.
  • Széles hatásspektrumú.
  • Kiváló tisztító és fertőtlenítő hatás jellemzi.
  • Környezetbarát termék.

Használati utasítás:

A tisztítandó felületre szórással, permetezéssel, ronggyal, szivaccsal vigyük fel a megfelelő arányban hígított oldatot, majd a szükséges hatásidő után öblítsük le tiszta vízzel. Gyengén szennyezett és elsősorban fertőtlenítendő felületeknél, az oldatot, a feljuttatást követően nem kell leöblíteni.

Hígíthatóság: 1:20 – 1:200

disinface-fertotlenito-tisztito-semleges-ipari-kvaterner-ammonium-so-chemico-20ll

 

Tagged under: