GRANDEE – Habzásmentes savas tisztítószer

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

grandee-vizkooldo-savas-foszforsavas-habzasmentes-ipari-chemico-20lA GRANDEE foszforsavas alapú ipari vízkőoldó és tisztítószer koncentrátum, mely különleges összetételének köszönhetően kiváló vízkőoldó és szennylazító hatással rendelkezik. A készítmény az erősen elvízkövesedett és ásványi anyagokkal telítődött felületek, illetve zárt rendszerek tisztítására lett kifejlesztve. Vízzel rendkívül jól hígítható, mely gazdaságos felhasználást tesz lehetővé. Hatásos a vízkő és rozsda, valamint ásványi anyag kiválásokkal szemben. Habzásmentes összeállításánál fogva alkalmas zárt rendszerű berendezésekben történő felhasználásra, még érzékeny felületek esetén is. Magas inhibitor tartalmának köszönhetően megakadályozza a korrózió kialakulását a tisztítási folyamat alatt.

Felhasználási területek:

  • Az ipar minden területén alkalmazható kazánok, hőcserélők, hűtőtornyok, gépjárműhűtők, csővezetékek, kondenzátorok, vizesblokkok, medencék, hűtő-fűtő berendezések vízkő-mentesítésére és tisztítására. A készítmény horganyzott felületeken történő alkalmazását nem javasoljuk.

Használatának előnyei:

  • Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
  • Gazdaságos és hatékony.
  • Gyors és megbízható.
  • Kíméletlen a vízkővel, de kíméletes a felületekkel.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:

A felületen lévő vízkő, rozsda vagy ásványi anyag kiválás mennyiségétől, illetve a tisztítandó fém felület anyagától függően, hígítsuk vízzel a GRANDEE koncentrátumot 1: 10 – 1: 50 arányban. Zárt rendszerben történő alkalmazás esetén folyamatosan keringessük az oldatot és a pH értékét tartsuk 1-2 között úgy, hogy a koncentrátum hozzáadásával regeneráljuk a folyadékot. Az oldat kémhatását 20 – 30 percenként ellenőrizzük. Lehetőség szerint a hígításhoz használt víz hőmérséklete legyen 40°C – 50°C között, mivel ezzel tovább növelhetjük a szer hatásfokát. Külső felületek kézi tisztításánál javasoljuk a különböző űrtartalmú permetező készülékek használatát, a gazdaságos és hatékony munkavégzés érdekében.

Hígíthatóság: 1:10 – 1:50

grandee-vizkooldo-savas-foszforsavas-habzasmentes-ipari-chemico-5l

 

Tagged under: