GREEN STAR PLUS – Élelmiszeripari, tisztítószer koncentrátum

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

green-star-plus-tisztito-zsiroldo-semleges-mosogatoszer-zsirtalanito-semleges-ipari-chemico-20lA GREEN STAR PLUS különleges összetételénél fogva rendkívül széleskörűen használható, semleges kémhatású tisztítószer koncentrátum. Magas tenzid tartalma kiváló tisztító hatást eredményez, akár nagy hígítás és alacsony alkalmazási hőmérséklet esetén is. A komplex képzők és diszpergáló szerek megakadályozzák a szervetlen kiválások képződését és a meglévő kirakódásokat eltávolítják. A termék összetételénél fogva jól habosítható. Kiválóan alkalmazható élelmiszer-, és gyógyszeriparban, állattenyésztő telepeken előforduló felületek, gépek, berendezések, szociális helyiségek, padozat, csempe, műanyag, fa és egyéb felületek tisztítására. Nem támadja meg a legérzékenyebb felületeket sem. Veszélytelen a környezetre és az emberre, nem tartalmaz foszfátokat és aldehideket.

Felhasználási területek:

  • Élelmiszeripar, gyógyszeripar: Felületek tisztítását 1-5%-os oldattal végezzük, hatásidő 10-15 perc legyen. Szennyeződésmentes felületek tisztítását 1-2%-os oldattal végezzük. Zárt rendszerek tisztítását 1-2%-os oldattal végezzük, a hatásidő 30-60 perc legyen.
  • Egészségügy: Rendelők, kórházak, kezelők padló tisztítására 2-4%-os oldattal használjuk.
  • Víztárolók, medencék: A felületek tisztítására használjunk 0,5-1%-os oldatot.

Használatának előnyei:

  • Rendkívül gazdaságos.
  • Széles hatásspektrumú.
  • Környezetbarát termék.

Használati utasítás:

A tisztítandó felületre szórással, permetezéssel, ronggyal, szivaccsal vigyük fel a megfelelő arányban hígított oldatot, majd a szükséges hatásidő után öblítsük le tiszta vízzel. Gyengén szennyezett felületeknél, az oldatot, a feljuttatást követően leöblítjük.

Hígíthatóság: 1:20 – 1:500

green-star-plus-tisztito-zsiroldo-semleges-mosogatoszer-zsirtalanito-semleges-ipari-chemico-5l

 

Tagged under: