KORR-MAGIC – Nemesacél ápoló szer

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

korr-magic-nemesacel-apolo-rozsdamentes-vedelem-eredeti-feny-ipari-chemico-5lA KORR-MAGIC-et minden fémfelület és alkatrész ápolására ajánljuk. A kezelt felület a szerhasználata után egyenletesen fényes és tiszta lesz. A KORR-MAGIC eltávolítja az ujjlenyomatokat, az elszíneződéseket, a lúg és víz okozta csíkokat és a port. Megkönnyíti a mozgó alkatrészek működését, csökkenti a súrlódásból eredő zajt. A fémápoló olajat felvihetjük a felületekre ködszerűen történő felszórással, ruhával vagy ecsettel is. Hatóanyag: kis viszkozitású ásványi olaj és alkohol, kiegészítve olyan alkotóelemekkel, melyek a fémeket ellenállóvá teszik a külső környezeti hatásokkal szemben.

Felhasználási területek:

  • Élelmiszer és palackozó ipar: Tartályok, tejsilók, szűrők, hőcserélők fényes felületeinek ápolására javasoljuk használatát.
  • Sütőipar: Látványkemencék, kelesztők, pultok, edények, szellőző rendszerek rozsdamentes acél felületeinél alkalmazhatjuk eredményesen.
  • Gyógyszeripar: Gyártósorok, tartályok, egyéb fém felületek ápolására ajánlott.
  • Mezőgazdaság: Tejházak, fejőrendszerek, nemesacél felületeinek védelmére javasolt.
  • Konzerv- és húsipar: Berendezések, tartályok, kútterek és egyéb fényes felületek ápolószereként használjuk.

Használatának előnyei:

  • Rendkívül gazdaságos.
  • Kondicionálja a fémfelületeket, visszaadja eredeti fényüket.
  • Védőréteget képez a felületen, amely gátolja az újbóli szennyeződések lerakódását.

Használati utasítás:

A fémápoló anyagot hígítás nélkül szórással vagy ruhával vigyük fel a felületre és egyenletesen, vékonyan kenjük el rajta. Tisztító, fényező, fertőtlenítő hatása mellett kiválóan karbantartja és ápolja a fenti területeken előforduló csuklókat, pántokat, egyéb mozgó alkatrészeket is. Kiválóan alkalmas a rendszeres takarításban nélkülözhetetlen CHEMICO KORR-X nevű savas, jól habzó tisztító anyagunk használata után, a felületek lezárására.

Tagged under: