LUBREX – Lánc és drótkötélápoló, korrózióvédő szer

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

lubrex-ii-aerosol-spray-lanc-drot-apolo-vedo-korrozio-chemico-ipariA LUBREX ideális védőanyaga a láncoknak, drótköteleknek, és az alacsony csúszási sebességű berendezéseknek. Egy könnyen alkalmazható, speciális összetételű termék, melyet –80°C és +120°C között kiváló stabilitás, rugalmasság és kenőképesség jellemez, minimális anyag felhasználás mellett. Védi a láncokat, drótköteleket, kiváló korrózióvédelmet és tartós kenést biztosít. Kifejezetten rossz időjárási és szélsőséges környezeti körülmények között, valamint nagy terhelésnek kitett helyeken javasoljuk a használatát. Jól tapad, tökéletesen ellenáll a víz és gőz kimosó hatásának és a por hatására sem csomósodik, így javítja az üzemelés körülményeit. Csökkenti a súrlódó fémfelületek kopását. Kiváló vízkiszorító képessége révén még nedves felületre juttatva is eredményesen használható. Kimagasló korrózióvédő hatás jellemzi.

Felhasználási területek:

  • Ipar: Javasoljuk az ipar területén a konvejoroknál, emelő és erőátviteli berendezéseknél, daruknál, targoncáknál, vontató és kotró berendezéseknél, vontató köteleknél, szállító szalagoknál, személy és teherfelvonóknál, rögzítő, – feszítő művek drótköteleinél.
  • Gépjárműipar: Alkalmas láncok, kábelek, fogaskerekek kenésére, korrózióvédelmére a kitűnő tapadó képessége, vízállósága és nyomásállósága miatt.
  • Vasút: Alkalmazzuk vontató köteleknél, rögzítő, – feszítő művek drótköteleinél és a korróziónak, nagy terhelésnek kitett rögzítő elemek védelmére.
  • Mezőgazdaság: Használjuk erőgépek lánchajtásainál, kombájnoknál, vetőgépeknél, vágó asztaloknál, ferdefelhordóknál, futószalagoknál, rögzítő és feszítő művek drótköteleinél.

Használatának előnyei:

  • Véd a korróziótól.
  • Növeli a rögzítő és kötőelemek élettartamát.
  • Csökkenti a súrlódó fém felületek kopását.
  • Javítja az üzemi teljesítményt.

Használati utasítás:

Használat előtt jól rázzuk fel a készítményt! A kezelés előtt a jobb eredmény érdekében tisztítsuk meg a felületet. Kb. 10 cm távolságból permetezzük a készítményt a kezelendő felületre. Igénybevétel előtt várjunk 5-10 perc behatási időt, hogy a termékben lévő oldószer elpárologjon!

Tagged under: