LUBSOL – Univerzális tisztító és kenőanyag

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

A LUBSOL ideális kenőanyaga a láncoknak, drótköteleknek és az alacsony csúszási sebességű berendezéseknek. A LUBSOL egy könnyen alkalmazható, speciális összetételű vegyületeket tartalmazó termék, mely -40°C és +250°C között is eredményesen alkalmazható. Kiváló stabilitás, viszkozitás, tisztító és kenőképesség jellemzi. Bekúszik a láncok, drótkötelek magjába, ahol kiváló korrózióvédelmet és tartós kenést biztosít. Rossz időjárási és szélsőséges környezeti körülmények között, valamint nagy terhelésnek kitett helyeken javasoljuk a használatát.

Jól tapad, tökéletesen ellenáll a víz és gőz kimosó hatásának és a por hatására sem csomósodik. Csökkenti a súrlódó fémfelületek kopását. Kiváló vízkiszorító képessége révén még nedves felületre juttatva is eredményesen használható. Kimagasló korrózióvédő hatás jellemzi. Szerelőpasztaként is javasoljuk a használatát.

Felhasználási terület:

  • Ipar: Javasoljuk az ipar területén a berendezések oldható kötéseinél, a konvejoroknál, emelő és erőátviteli berendezéseknél, daruknál, targoncáknál, vontató és kotró berendezéseknél, vontató köteleknél, szállító szalagoknál, személy és teherfelvonóknál, csapoknál, tolózáraknál, rögzítő, – feszítő művek drótköteleinél.
  • Gépjárműipar: Használata javasolt szerelőpasztaként való felhasználásra, láncok, kábelek, fogaskerekek kenésére, korrózióvédelmére, a kitűnő tapadó képessége, vízállósága és nyomásállósága miatt.
  • Karbantartó műhelyek: Szerelősprayként használható az összeszerelést megelőző munkafázisban.  Megkönnyíthetjük a későbbi megbontást, védjük a kötőelemeket a sérüléstől és a korróziótól.
  • Vasút: Alkalmazzuk vontató köteleknél, rögzítő, – feszítő művek drótköteleinél, váltók kenésére és a korróziónak, nagy terhelésnek kitett rögzítő elemek védelmére szerelősprayként is.
  • Mezőgazdaság: Használjuk erőgépek lánchajtásainál, kombájnoknál, vetőgépeknél, vágó asztaloknál, ferdefelhordóknál, futószalagoknál, rögzítő és feszítő művek drótköteleinél. Gépek, berendezések kötőelemeinél szerelőanyagként.

Tagged under: