M40 – Multi Spray – védő, – kenő, – tisztító

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

m-40-multi-spray-aerosol-korroziovedo-keno-tisztito-nedvesseg-kiszorito-ipari-chemicoAz M40 Multi Spray hatékonyan alkalmazható az iparban, faiparban, mezőgazdaságban, autószervizekben, karbantartóműhelyekben, valamint építőipari és más elektromos berendezések esetében egyaránt. Eljut a berendezés minden alkatrészéhez, tisztítja, keni, ápolja a felületeket, nedvességtaszító és korróziógátló filmréteget képez rajtuk. Bejut a nehezen elérhető helyekre, ezért nem szükséges a berendezések szétszerelése. Kiváló zsanérok, csuklók, láncok, ajtózárak kenésére. Kilazítja a beszorult alkatrészeket és a berozsdásodott csavarkötéseket. Segítségével beindíthatók, működtethetők a már nedves, beázott motorok, elektromos berendezések, kapcsolók. Véd a víz, a só és egyéb maró anyagok káros hatásától, ezzel megelőzi az elektromos meghibásodásokat, fenntartva folyamatos működésüket. Nem befolyásolja a berendezés elektromos jellemzőit, ugyanakkor csökkenti a kúszó áramot és a szikrázást.

Használati utasítás:

Felrázás után kb. 15-20 cm távolságból, egyenletesen és bőségesen permetezzük az M40 Multi Spray-t a felületre, és 1-2 percig hagyjuk hatni. Erős szennyeződés esetén a műveletet ismételjük meg.

Tagged under: