MAX POWER – Nagy hatékonyságú zsírtalanító és kátrányeltávolító

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

max-power-zsiroldo-zsirtalanito-katrany-pakura-oldo-szer-gyanta-aszfalt-eltavolito-hab-ipari-chemico-15lA MAX POWER különleges összetételű és nagy hatékonyságú zsírtalanító, mely eltávolítja a legmakacsabb, nehezen oldható szennyeződéseket is. Ideális, biztonságos oldószere a zsír, olaj, gyanta, pakura, kátrány, aszfalt és egyéb nehezen oldható szennyeződéseknek. A MAX POWER vízzel hígítható, környezetbarát termék, mely a függőleges felületen is jól megtapad és a szennyeződés teljes mélységéig képes behatolni. Az így feloldott szennyeződés vizes öblítéssel könnyen eltávolítható. Habosító berendezés vagy szervizpisztoly segítségével, kemény hab képezhető belőle, mely jól megtapad a tisztítandó felületen, ezzel kellő hatásidőt biztosítva. Használata biztonságos, a termék biológiailag lebontható.

Felhasználási területek:

  • Útépítő, útkarbantartó vállalatok, gépállomások, autószervizek, autómosók, műhelyek, alkatrészmosók és minden olyan vállalat, ahol a gépeken, gépalkatrészeken keletkezett makacs szennyeződés, hatékony tisztítása a szempont.

Használatának előnyei:

  • Nem tartalmaz klóros, aromás oldószereket, alkáliákat.
  • Használata biztonságos, nem gyúlékony és nem tartalmaz toxikus anyagokat.
  • Kellemes illatú, nincs oldószer szaga.
  • Gazdaságos, vízzel hígítható, öblíthető.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:

A MAX POWER- t vízzel hígítva, 1:3 – 1:4 arányban ajánljuk használni. Habosító berendezéssel, permetezéssel, ecseteléssel vagy mártásos eljárással hordjuk fel a felületre, és 6-12 perc behatási idő után ronggyal töröljük le, vagy vízzel öblítsük le a felületet. Vizes öblítéshez javasoljuk nagynyomású mosóberendezés használatát, mely jelentősen megnöveli a munkafolyamat gyorsaságát és megkönnyíti a már feloldott szennyeződések eltávolítását.

Hígíthatóság: 1:3 – 1:5

Tagged under: