NACROLL – Bőrápoló kéztisztító

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

nacroll-teljes-szennyezodes-oldo-keztisztito-borkondicionalo-szemcses-ipari-chemicoA NACROLL kéztisztító paszta egyesíti az intenzív tisztító erőt, a kíméletes bőrápolással. A pasztában lévő apró polimer golyócskák segítségével, még hatékonyabb kéztisztítást érhetünk el. Nagy hatékonysággal távolítja el a kormot, zsírt, olajat, kátrányt, valamint a festék és ragasztó maradványokat. Egyedi összetételű anionos és nem ionos tenzidek kombinációját tartalmazza, egy különleges felületi megkötő képességgel rendelkező adalékkal kiegészítve. Lanolin tartalmának köszönhetően ápolja és kondicionálja a bőrt. Kiváló szagtalanító hatás jellemzi. Kellemes friss citrus illata, még órákon át érezhető. Nem tartalmaz formaldehidet, maró anyagot, lúgot, szappant és homokot. Nem okoz dugulást a szennyvízvezetékekben. A NACROLL pH semleges és biológiailag könnyen lebontható, környezetbarát termék.

Felhasználási terület:

Az ipar minden területén kiváló eredménnyel alkalmazhatjuk, ahol a legmakacsabb szennyeződések eltávolítása a feladat. Eredményesen használható a karbantartó-, szerelőműhelyekben, ipari üzemekben, nyomdákban, útépítő vállalatoknál, stb.

Használatának előnyei:

  • Gyorsan és kíméletesen tisztít.
  • Rendkívül intenzív tisztítóerő jellemzi.
  • Kiváló szagmegkötő hatással rendelkezik.
  • Tartós, friss citrus illatot biztosít.
  • Ápolja, kondicionálja a bőrt.
  • Egyszerűen, higiénikusan alkalmazható.
  • Környezetbarát, pH semleges összetételű.

Használati utasítás:

A pasztát száraz és nedves kézre is felvihetjük, majd kb. 30 mp-ig egyenletesen dörzsöljük a bőrbe, fokozott figyelemmel a redőkre, repedésekre. A kéztisztításhoz kb. mogyorónyi mennyiséget használjunk, és a feloldott szennyeződést langyos vízzel öblítsük le. A NACROLL alkalmazása mellett nem szükséges a körömkefe használata, így gyorsabb és egyszerűbb a kéztisztítás. Amennyiben vizes öblítésre nincs lehetőség, akkor ronggyal is letörölhetjük a bőrfelületről a már feloldott szennyeződéseket. A pumpás adagoló és a fali tartó alkalmazásával egyszerűen és higiénikusan használható.

Adagolása: kb. 2 ml/kéztisztítás

nacroll-konzol-szennyezodes-oldo-keztisztito-borkondicionalo-szemcses-ipari-chemico

Tagged under: