PRECON LIQUID II. – Zsírtalanító, tisztító folyadék

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

precon-liquid-II-zsirtalanito-szerves-oldoszer-zsiroldo-alkatreszmoso-lassan-parolgo-alacsony-lobbanaspont-ipari-chemico-kannaA PRECON LIQUID II. hatékony tisztítószere minden elektromos berendezésnek és villanymotornak, ugyanakkor kiváló eredménnyel használható más szennyezett alkatrész zsírtalanítására is. A szer alkalmazható a készülékek összeszerelt és szétszedett állapotában egyaránt. A készítményt úgy fejlesztettük ki, hogy lassan párologjon, nedvesség, pára ne alakuljon ki a felületeken, és elég idő maradjon a makacs szennyeződések feloldásához is. Nem okoz korróziót, nem károsítja a szigetelő és tömítőanyagokat, nem bántja a legtöbb festéket és lakkot. A PRECON LIQUID II. -t hígítás nélkül, ecsettel, sűrített levegővel, permetezéssel vagy merítéssel juttassuk a tisztítandó felületre.

Felhasználási területek:

  • Minden olyan elektromos berendezés tisztításánál eredményesen alkalmazható, ahol a használat során keletkezett szennyeződés a készülék működését befolyásolhatja. Ezért alkalmas tekercselt motorok, transzformátorok, generátorok, kapcsolószekrények, kapcsolótáblák, kábelcsatlakozások, sorkapcsok tisztítására és zsírtalanítására.

Használatának előnyei:

  • Használatával csökken az állásidő.
  • Biztonságosan, könnyen alkalmazható.
  • Gyors, gazdaságos és hatékony.
  • Csökkenti a munkaidő ráfordítást.

Használati utasítás:

A PRECON LIQUID II.-t hígítás nélkül ecsettel, sűrített levegővel, permetezéssel vagy bemerítéssel juttassuk a tisztítandó felületre. A tisztítási művelet után szükség szerint sűrített levegővel szárítsuk ki a berendezést.

Tagged under: