REXTON – Korrózióvédő folyadék

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

rexton-korrozio-gatlo-vedo-ipari-chemicoA REXTON egy különleges összetételű korrózióvédő folyadék. Eredményesen használható kezeletlen fém felületek, alkatrészek, műszerek, sziták felület- védelmére. Minden fém felületre alkalmazható, a raktározás és a szállítás során felmerülő káros környezeti hatások ellen. A folyadék foltmenetesen szárad és kimagasló nedvesség-, és víztaszító hatással rendelkezik. Kültéri és beltéri felhasználás esetén is alkalmazható és védi a felületet hideg-meleg hőmérsékleti viszonyok között egyaránt. A készítményben lévő oldószer kb. két óra alatt elpárolog és az így kialakult rugalmas védő filmréteg, akár 3-4 hónapig is képes megakadályozni a korrózió kialakulását. A REXTON fém felületekre juttatva élénkíti azok színét és visszaadja eredeti fényüket. Szükség esetén a bevonat zsírtalanító folyadék segítségével, könnyen és maradék nélkül eltávolítható.

Felhasználási területek:

  • Ipar: Minden területen és fém felületen alkalmazható, lehet az nyersanyag, félkész termék vagy kész termék. Az alkatrészeknél történő alkalmazás esetén, a korrózióvédelmen túl, finom kenést is biztosít az egységek számára, mely elősegíti azok könnyebb mozgását, és ezáltal védi azokat a kopástól. Galvanizált felületeken is alkalmazható, nem hámlik és nem repedezik össze. Fémlemezek tárolásánál vagy értékes szerszámok szállításánál is kiválóan használható, kiemelkedő korrózióvédő tulajdonsága miatt. A zárt rendszerek nyomáspróbáját legtöbbször vízzel végzik, ami rendkívül nagy kockázati tényezőt jelent a korrózió kialakulásának szempontjából. Ilyen és hasonló felhasználási területre feltétlenül ajánljuk a fém felületek REXTON -nal történő kezelését.
  • Gépjárműipar: A tartalék alkatrészek tárolásánál, szállításánál használható ki a REXTON jótékony hatása. Az akkumulátor sarukon történő alkalmazás esetén, megakadályozza az oxidréteg kialakulását, ezzel javítja a kontaktust és növeli az üzemi teljesítményt.

Használatának előnyei:

  • Rendkívül gazdaságos felhasználás (5 g/m2).
  • Tartós, víztaszító, korrózióvédő bevonatot képez.
  • Megakadályozza az ujjlenyomat korróziót.
  • Rugalmas, nem repedezik, és nem válik fel.
  • Foltmentesen szárad.

Használati utasítás:

A kezelendő felületeket a korrózióvédő folyadék használata előtt mindig tisztítsuk meg és ügyeljünk arra, hogy teljesen száraz felületen kezdjük el a kezelést. A REXTON -t hígítás nélkül, közvetlenül a kezelendő fém felületre vigyük fel. A folyadékot permetezhetjük vagy merítéssel és ecsettel is feljuttathatjuk a felületre. A felhasználást követően várjunk kb. két órát, hogy az oldószer kipárologjon a készítményből. Merítéses eljárást alkalmazva, hagyjunk kb. 15-20 perc hatásidőt a folyadéknak, hogy egyenletesen le tudja fedni a felületet.

Tagged under: