RIVERSIDE – Élelmiszeripari tisztítószer

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

riverside-zsiroldo-semleges-zsirtalanito-ipari-chemico-5lA RIVERSIDE semleges kémhatású, magas hatóanyag tartalmú tisztító- és zsírtalanító koncentrátum. Alkalmas fehérjével, szénnel, iszappal, zsírral és olajjal erősen szennyezett berendezések és más mosható felületek tisztítására. Hatékonyan alkalmazhatjuk a zsírsavval, különböző állati és növényi zsírokkal szennyezett tartályok és más felületek esetén, mivel azonnal oldatba viszi a szennyeződéseket, ami vízzel könnyen leöblíthetővé válik. Különleges összetételéből adódóan nemcsak a zsírt és olajat, hanem a szervetlen szennyeződéseket is kiválóan eltávolítja. A gépjárművek esetén, az erősen szennyeződött műanyagokat, gumiféléket (lökhárítók, díszlécek, gumitömítések) és a fényezett karosszériaelemeken előforduló kormos kiválásokat is eredményesen távolítja el úgy, hogy a felületeket nem károsítja. A RIVERSIDE- ból habosító berendezéssel kemény hab képezhető, mely nagymértékben megnöveli a szer hatékonyságát és gazdaságosságát. Az elsősorban élelmiszeripari felhasználásra kifejlesztett termék, összekapcsolja az ipari tisztítóanyagok zsíreltávolító erejét, az élelmiszeripari tisztítószerek környezetvédelmi biztonságával.

Felhasználási területek:

  • Élelmiszeripar: Általános üzemi tisztításra, gépek, berendezések, munkafelületek, padozatok, falak, üveg- és csempefelületek tisztítására 1:10 – 1:30 közötti hígításban javasoljuk a használatát.
  • Ipar: Gépek, berendezések, erősen szennyezett felületeinek, illetve fémszerkezetek zsírtalanítására, valamint padozatok tisztítására ajánlott 1:5 – 1:10 koncentrációban. A padozatokról képes eltávolítani a gumicsíkokat és egyes ragasztófélék maradványait is.
  • Közintézmények: Iskolákban, kórházakban, szállodákban, mint általános tisztítószer használható a linóleum, beton, csempe, üveg, parketta, illetve fém felületek tisztítására 1:20 – 1:50 hígításban.

Használatának előnyei:

  • Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
  • Gazdaságos és hatékony.
  • Sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:

Hígítsuk a RIVERSIDE-ot 1:5 – 1:30 arányba vízzel, majd vigyük fel a tisztítandó felületre. Néhány perc múlva öblítsük le. Fontos: A RIVERSIDE-al végzendő tisztítási és karbantartási munkák előtt végezzünk próbatisztítást!

Hígíthatóság: 1:5 – 1:100

Tagged under: