SATIN – Vízálló, bőrvédő krém

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

satin-vizallo-borvedo-krem-sav-lug-ellen-apol-chemico-ipariA SATIN egy különleges összetételű bőrvédő krém, mely speciális alkotóelemei révén védi a bőrt savak, lúgok, mosogató, – mosószerek, forgácsoló emulziók, fémporok, zsírok, olajok, oldószerek, festékek, tintafélék, gyanták, ragasztók és egyéb más vízben oldódó irritáns anyagok káros hatásaival szemben. Tökéletesen vízálló készítmény! A bőr felső hámrétegén egy láthatatlan védőréteget képez és, mint egy „kémiai kesztyű” megóvja a dolgozó kezét a káros hatásoktól. Véd a szél szárító hatásával szemben. Megkönnyíti a makacs szennyeződések bőrről való eltávolítását és megakadályozza a bőrgyulladások ill. ekcémás jellegű bőrbetegségek kialakulását. Használata mellett minimálisra csökkenthető a bőrproblémák miatt táppénzen tartózkodó dolgozók létszáma. A SATIN bőrtápláló lanolint, bőrpuhító ill. kondicionáló hatóanyagokat tartalmaz, és rendkívül kellemes illattal rendelkezik.

A SATIN megfelel a 76/768/EK számú kozmetikai szerekre vonatkozó EK rendelkezésében foglaltaknak.

Felhasználási terület:

  • Ipar: Tartós védelmet biztosít a cement, mész, – mészhidrát szárító hatása ellen. Véd a forgácsoló emulziók, oldószerek és az ipari tisztító, vízkőoldó szerek káros hatásától. Jelentősen megnehezíti a festékek, lakkok, gyanták, ragasztók, fémporok bőrre való letapadását. A bőr felületén kialakult védő filmréteg megakadályozza, hogy a pórusokon, repedéseken keresztül beszivárogjon, felszívódjon a pakura, ceplatin, olajsár és egyéb az iparban található irritatív anyagok sokasága. Meggátolja a kellemetlen szagok bőrbe való beépülését!
  • Élelmiszeripar: Laborokban és a termelésben egyaránt jó eredménnyel használható a tisztító, – fertőtlenítő hatású vegyszerek és egyéb vegyi anyagok káros hatása ellen. Jól ellen áll a napi többszöri kézmosásnak és használata mellett javul a kézfertőtlenítő szerek hatásfoka is. Nem hagy semmilyen zsíros maradékot!
  • Mezőgazdaság: Elsősorban oda ajánljuk, ahol a bőr rendszeresen erős vegyszerek káros hatásának van kitéve. Az állattartásban jellemzők a fertőtlenítő szerek széleskörű felhasználása, ami hosszútávon a kéz kiszáradását és a bőr irritációját okozhatják. A növénytermesztés területén pedig a növényvédő szerek bőrön keresztüli felszívódásának esélyét csökkenthetjük, a készítmény rendszeres használatával. A gépműhelyekben történő felhasználás során megakadályozza az olajsár letapadását és a kellemetlen szagok bőrbe való beépülését. Kiváló eredménnyel alkalmazható a csávázó anyagok káros hatásai ellen, de bármilyen más bőrrel érintkező nemkívánatos anyag eltávolítását, lemosását is jótékonyan befolyásolja.
  • Vegyipar: Minden dolgozónak javasoljuk a használatát, akinek esélye van arra, hogy bőre közvetlenül érintkezhet vegyi anyagokkal. Különös tekintettel a műtrágyagyárak, növényvédő szerek gyártásával foglalkozó cégek dolgozóira.
  • Egyéb: A nagy konyhákon dolgozók részére is ajánljuk használatát a mosogatások, felmosások és különböző takarítási munkák alkalmával. Kedvelt készítménye a takarító cégek dolgozóinak.

Használatának előnyei:

  • Vízálló filmréteget képez, mely óvja a bőrt az időjárás viszontagságaitól, és védi a kiszáradástól
  • Ápol, puhít, kondicionál
  • Csökkenti a bőr irritáció esélyét, mert ellenáll a gyenge savaknak, lúgoknak, oldószereknek
  • Megkönnyíti a bőrre lerakódott szennyeződések eltávolítását
  • Bőrbarát, semleges kémhatású termék

Használati utasítás:

Munkakezdés előtt egy borsónyi mennyiséget vigyünk fel a tiszta kézre, majd dörzsöljük be a bőrbe. Ügyeljünk arra, hogy a SATIN krém egyenletesen eloszlatva kerüljön a bőrre, különös figyelmet fordítva a körömágyak védelmére! A krém néhány perc alatt könnyen, maradék mentesen felszívódik és egy stabil védőréteget képez, miközben biztosítja a bőr szükséges lélegzését. Normál munkavégzés mellett kb. 6-8 órán keresztül biztosít védelmet a kéz számára. Szükség szerint használatát ismételjük meg. A SATIN krém kitűnő kézvédelmét az időközben történő kézmosások nem befolyásolják. 250 ml krém kb. 150-200 alkalomra elegendő.

Tagged under: