STOX – Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátum

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

stox-vizkooldo-savas-habzasmentes-ipari-chemico-20lA STOX savas kémhatású vízkőoldó és kémiai tisztítószer koncentrátum, amely kiválóan egyesíti a hatékony vízkőoldást a kíméletes tisztítással. A készítményt ipari berendezések külső és belső felületeinek vízkő-mentesítésére fejlesztették ki. A folyadék könnyen és korlátlan mértékben elegyedik a vízzel. Gazdaságos és könnyen alkalmazható környezetbarát termék.

Felhasználási területek:

  • Az ipar minden területén alkalmazható, ahol a vízkövet, az ásványi anyag kiválásokat, vagy a fémsókat kell eltávolítani a felületekről. Használatát zárt rendszerekben is javasoljuk, mivel nincs jelentős habzás és gázképződés a munkafolyamat során. Kiváló eredménnyel használható palackozó és üvegmosó berendezések, sűrítők, hőcserélők és vízvezetékek vízkő-mentesítésére és tisztítására.

Használatának előnyei:

  • Hatékony vízkő-mentesítés jellemzi.
  • Könnyű és biztonságos alkalmazhatóság.
  • Csökkeneti a munkaidő ráfordítást.
  • Vizes öblítést követően, nem okoz korróziót.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:

Hígítsuk a koncentrátumot 1:3 – 1:10 arányban vízzel, a felületen lévő szennyezettség mértékétől és típusától függően. Zárt rendszerben történő cirkuláltatása esetén 20-30 percenként ellenőrizzük az oldat pH értékét, és a kémhatás változása esetén STOX koncentrátum hozzáadásával regeneráljuk a folyadékot. A művelet során törekedjünk arra, hogy a használatos oldat pH értéke mindig 1-2 érték között legyen. Lehetőség szerint a hígítást 40°C – 50°C -os vízzel végezzük, mely növeli a tisztítás hatékonyságát. A kezelés elvégzése után végezzünk vizes öblítést. Külső felületek kézi tisztítása esetén kefével, szivaccsal segíthetjük a termék még gazdaságosabb és hatékonyabb felhasználást.

Hígíthatóság: 1:3 – 1:10

stox-vizkooldo-savas-habzasmentes-ipari-chemico-5l

Tagged under: