STOX – Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátum

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

Ispán Róbert

Értékesítési Vezető

+36 20/ 77-212-77


ispan.robert@chemico.hu

stox-vizkooldo-savas-habzasmentes-ipari-chemico-20lA STOX savas kémhatású vízkőoldó és kémiai tisztítószer koncentrátum, amely kiválóan egyesíti a hatékony vízkőoldást a kíméletes tisztítással. A készítményt ipari berendezések külső és belső felületeinek vízkő-mentesítésére fejlesztették ki. A folyadék könnyen és korlátlan mértékben elegyedik a vízzel. Gazdaságos és könnyen alkalmazható környezetbarát termék.

Felhasználási terület: Az ipar minden területén alkalmazható, ahol a vízkövet, az ásványi anyag kiválásokat, vagy a fémsókat kell eltávolítani a felületekről. Használatát zárt rendszerekben is javasoljuk, mivel nincs jelentős habzás és gázképződés a munkafolyamat során. Kiváló eredménnyel használható palackozó és üvegmosó berendezések, sűrítők, hőcserélők és vízvezetékek vízkő-mentesítésére és tisztítására. Használatának előnyei: – Hatékony vízkő-mentesítés jellemzi. – Könnyű és biztonságos alkalmazhatóság. – Csökkeneti a munkaidő ráfordítást. – Vizes öblítést követően, nem okoz korróziót. – Környezetbarát, biológiailag lebomlik. Használati utasítás: Hígítsuk a koncentrátumot 1:3 – 1:10 arányban vízzel, a felületen lévő szennyezettség mértékétől és típusától függően. Zárt rendszerben történő cirkuláltatása esetén 20-30 percenként ellenőrizzük az oldat pH értékét, és a kémhatás változása esetén STOX koncentrátum hozzáadásával regeneráljuk a folyadékot. A művelet során törekedjünk arra, hogy a használatos oldat pH értéke mindig 1-2 érték között legyen. Lehetőség szerint a hígítást 40 oC – 50 oC -os vízzel végezzük, mely növeli a tisztítás hatékonyságát. A kezelés elvégzése után végezzünk vizes öblítést. Külső felületek kézi tisztítása esetén kefével, szivaccsal segíthetjük a termék még gazdaságosabb és hatékonyabb felhasználást.

Hígíthatóság: 1:3 – 1:10

stox-vizkooldo-savas-habzasmentes-ipari-chemico-5l

Tagged under: