STRONG-W – Zsíroldó és zsírbontó koncentrátum

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

strong-w-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-ipari-chemico-5lA STRONG-W erősen lúgos kémhatású speciális tisztítóanyag, zsíroldó, zsírtalanító koncentrátum. Különleges összetétele folytán, gyorsan megbontja az erősen megkeményedett, elszenesedett zsír-, olaj-, és fehérje tartalmú szennyeződéseket. Ezeket vízben oldhatóvá teszi, így öblítéssel a felületről maradék nélkül eltávolíthatók. Használható füstölő szekrények, lefolyók, csővezetékek, zsírfogók tisztítására, valamint minden olyan területen, ahol extrém zsírszennyeződés található. Az eltömődött csövekből, lefolyókból származó rossz szagokat megszünteti, eltávolítja a zsírlerakódásokat, melyek a mikrobák táptalaját jelenthetik. A készítmény alkalmas a gumi és korom lerakódások hatékony eltávolítására, valamint az ipar területén, mint géptisztító folyadék. A STRONG-W nem tartalmaz foszfátot, szerves oldószereket. Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Felhasználási területek:

  • Éttermek, konyhák és vendéglátók: Alkalmas a hidegzsíroldó kiváltására, napi szintű takarításokhoz 1%-os hígításban. Extrém szennyeződések eltávolítására: grillrács, rostlap, edényzet, valamint a sütő belső felületének tisztításához 10%-os oldattal.
  • Az ipar bármely területén eredményesen alkalmazható, ahol a rendkívül makacs szennyeződések eltávolítása a cél. A készítmény könnyen habosítható, ami a szer zsírbontó és a szennylazító hatását tovább növeli. Amennyiben a csővezetékek dugulását, elzáródását, zsíros, olajos vagy fehérje tartalmú szennyeződések okozzák, akkor duguláselhárító szerként is eredményesen alkalmazható.

Használatának előnyei:

  • Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
  • Rendkívül nagy hatékonyság jellemzi.
  • Sokrétűen alkalmazható.
  • Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:

Főző-, és füstölő szekrényeknél, gumi és korom szennyeződéseknél a javasolt hígítási arány 1:10 – 1:20 – 1:30. Gépek felületeinek tisztításánál 1:20 – 1:30 hígítást alkalmazzunk. Rendkívül makacs füstgyanta, kátrányszennyeződéseknél 1:10 hígítási arány javasolt. (rostlaptisztító, grillrácstisztító) Dugulások esetén a lefolyórendszert forró vízzel melegítsük át, majd 1:1-1:5 hígítású melegvizes oldatot öntsünk a lefolyóba. Ezt követően melegvizes öblítést végezzünk. Szükség esetén a munkafolyamatot ismételjük meg. Fontos: A STRONG-W hígítását, felhasználását, nagy körültekintés mellett végezzük, és mindig használjunk gumikesztyűt, védőszemüveget!

Hígíthatóság: 1:10 – 1:200

strong-w-zsiroldo-zsirtalanito-lugos-zsirbonto-ipari-chemico-20l

 

Tagged under: