READY PLUS II. – Nagyhatékonyságú rozsdaoldó, csavarlazító

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

ready-plus-ii-aerosol-spray-csavarlazito-rozsdaoldo-ipari-chemicoA READY PLUS II. az ipar számára kifejlesztett kimagasló kúszóképességgel rendelkező rozsdaoldó és csavarlazító folyadék. Különleges összetételének köszönhetően azonnal behatol a korrodált és berágódott kötőelemek közé. Feloldja az ott kialakult rozsdát és egyéb szennyeződéseket, ezáltal lehetővé teszi a berendezések kötőelemeinek könnyű és sérülésmentes szerelését. Kiváló kúszóképessége miatt alkalmazható a nehezen hozzáférhető helyeken és a nagyon kicsi illesztési hézagok esetében is. Korrózióvédő adalékot tartalmaz, mely megakadályozza a rozsda későbbi kialakulását, ezáltal meghosszabbítja az alkatrészek, kötőelemek élettartamát. Rendkívül jó szennylazító hatású, így eredményesen használható zsír, olaj, por, iszap, korom és grafitos jellegű szennyeződések eltávolítására is.

Felhasználási területek:

  • Ipar: Az erősen szennyezett kötések, a berágódott csavarok, illesztékek és a nagy hő hatására összeégett felületek tisztítására, rozsdaoldására javasoljuk.
  • Gépjárműipar: Kiválóan alkalmas a nagy hőmérsékletváltozásnak kitett kipufogók szerelésére, karburátor fúvókákon történt lerakódások eltávolítására, oxidálódott alkatrészek tisztítására, rozsdaoldásra, motorblokk csavarok és a berágódott kerékcsavarok meglazítására, beszorult akkumulátor sarukra és minden berozsdásodott kötőelem bontására.
  • Műhelyek: A karbantartás minden területén javasolt a használata, ahol a korrodált kötőelemek gyors tisztítása, rozsda mentesítése a cél, annak érdekében, hogy minél kisebb idő és energia ráfordítással tudjuk a berendezéseket szétszerelni és javítani.
  • Mezőgazdaság: Elsősorban a szabadtéren tárolt és ott működtetett mezőgazdasági gépeknél, berendezéseknél, az időjárás viszontagságainak erősen kitett rozsdás csavarkötéseknél, csapoknál alkalmazható kiváló eredménnyel.
  • Építőipar: Betonnal, mésszel, cementtel szennyezett kötőelemek gyors bontására, tisztítására használható. Betonkeverők, mixer kocsik, kéziszerszámok javítása esetén különösképpen javasolt.

Használatának előnyei:

  • Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
  • Óvja a kötőelemeket a sérülésektől.
  • Növeli a kötőelemek, alkatrészek élettartamát.
  • Védi a felületeket a korróziótól.
  • Kenést biztosít a kötőelemek számára.

Használati utasítás:

A készítmény használata előtt mechanikusan távolítsuk el a vastagabb szennyeződéseket, majd permetezzük a READY PLUS II.-t közvetlenül a felületre és hagyjunk kb. 30 mp. behatási időt, hogy a készítmény tökéletesen kifejthesse hatását. Szükség szerint a műveletet ismételjük meg.

Tagged under: