TOTALCID – Savas tisztító és fertőtlenítőszer

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

totalcid-vizkooldo-fertotlenito-savas-ipari-chemico-5lA TOTALCID foszforsav és fertőtlenítő komponensek különleges kombinációjának köszönhetően, hatékony vízkőoldó és gyors fertőtlenítő hatással, valamint széles hatásspektrummal rendelkező készítmény. Könnyen habosítható és alacsony hőmérsékleten is hatásos. Magas koncentrációjú felületaktív anyag tartalmának köszönhetően a szervetlen szennyeződéseken kívül, a szerves szennyeződések nagy részét is hatékonyan eltávolítja. Használatát elsősorban az élelmiszeripar és az állattenyésztés területén javasoljuk, de minden területen eredményesen használható, ahol a felületek tisztasága mellett fontos a megfelelő mikrobiológiai környezet biztosítása is.

Felhasználási területek:

  • Élelmiszeripar / Állattenyésztés: falak, padozatok, továbbá mindenféle felület, gépek, berendezések, szállítók eszközök fertőtlenítésére, vízkőoldására használható.

Javasolt alkalmazási koncentráció: 1%.

Alkalmazási hőmérséklet: 20°C-40°C.

Hatásidő: 15 perc

Hígíthatóság: 1:20 – 1:100

Tagged under: