EASY TOP PLUS – Tetőjavító anyag

Kérem, ha bármilyen kérdése merülne fel, hívja kollégánkat bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos szakmai kérdések megválaszolásában.

HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

ügyfélszolgálat

+36 20/ 589-6910


sales@hexachem.eu

easy-top-plus-teto-megtapad-uv-allo-javito-szigetelo-anyag--ipari-chemico-kannaAz EASY TOP PLUS a sérült tetőfelületek ideális javító –, szigetelő anyaga. A kifejlesztés célja a különböző minőségű tetőfedő anyagokon keletkezett meghibásodások egyszerű és gyors javítása. Speciális összetétele révén, rugalmasan tölti ki a tetőn keletkezett mechanikai sérüléseket. Bármilyen pormentes felülten tökéletesen megtapad, mely anyagát tekintve lehet akár fém, üveg, műanyag, pala, zsindely, kátránylemez vagy beton. A paszta még nedves területen is alkalmazható, mivel jelentős nedvesség kiszorító hatással rendelkezik. Tartósan ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek (eső, hó, jég, napfény), nem repedezik, nem törik, és nem válik fel még az ilyen extrém behatások esetén sem. Használata rendkívül egyszerű és nem igényel szaktudást, mivel a készítményt sem melegíteni, sem adalékolni, sem keverni nem kell. A felületre való felhordáshoz elég egy fém spakli vagy egy műanyag lap.

Felhasználási területek:

  • Általánosan alkalmazható az építőiparban, iparban, mezőgazdaságban, közintézmények, valamint lakóépületek tetőszerkezeti javításainál, szigetelési munkálatainál. Használható a kémények tövénél, szegélyeknél, atikáknál, tetőn lévő műtárgyak környékén, bevilágító ablakoknál és a tetőáttöréseknél kialakult tömítetlenségek megszüntetésére, valamint a tetőszerkezeten kialakult repedések, hézagok, lyukak kitöltésére. A gabonaipar területén és a keverő telepeken is jelentős az anyag felhasználása, mivel kiválóan javíthatóak vele a magtárak, silók, terményszárítók tetőszerkezetei, a vápacsatornák és a különböző illesztéseknél jelentkező tömítetlenségek, még eltérő anyag félék találkozása esetén is. A készítmény eredményesen használható még műanyag szennyvízelvezető csövek és tartályok toldásánál, illesztésénél előforduló szivárgások megszüntetésére. Továbbá javasoljuk alkalmazását, épület alapoknál, zsindelypántoknál, fémfelületek illesztésénél, lefolyóknál és ereszcsatornáknál. Gépjárműiparban az alváz és a karosszéria elemek korrózióvédelmére ajánljuk.

Használatának előnyei:

  • Felhasználása egyszerű, nem igényel szakértelmet.
  • Jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.
  • Rugalmasságát megőrzi –30°C és +80°C között.
  • UV álló.
  • Nedves felületen is használható.
  • Nem igényel melegítést.
  • Azonnal megszünteti a szivárgást és a beázást.
  • Gazdaságos és hatékony.
  • Alkalmazásával csökkenthető a javításra fordított munkaidő.

Használati utasítás:

A javítási művelet előtt, távolítsuk el az összes szennyeződést a felületről (portalanítás). Hordjuk fel a felületre spaklival az EASY TOP anyagot úgy, hogy 2-3mm vastagságban és 1-2cm átfedéssel tömítse ki a réseket. Szükség esetén (pl.: hajszálrepedések) melegítéssel képlékenyebbé tehetjük a pasztát vagy hígíthatjuk is a terméket szerves oldószerrel, aminek használatát a szerszámok tisztításához is javasoljuk (benzin, petróleum).

Tagged under: